Staat een van deze momenten in je agenda? Laat ons dat even weten via jeugdwerkwerkt@ambrassade.be. Want we contacteren je erna graag, zodat je nieuwe inzichten ook met andere jeugdwerkers gedeeld worden.

Organiseer je zelf iets dat inhoudelijk superinteressant is binnen een van de vijf #jeugdwerkwerkt-thema’s? Mail ons dat ook, en we zetten ’t hier op de kalender!

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Youthwork <3 volunteers: nieuwe ideeën voor vrijwilligersondersteuning

20 februari > 09:30 - 16:00

Blijven in tijden van betaald ‘vrijetijdswerk’ jongeren in hun vrijetijdskeuzes vertrekken vanuit engagement vanuit het hart? En slagen jeugdwerkorganisaties er dan in dat engagement op een duurzame manier vorm te geven? In Eat Love Volunteer, een boek waarin lector en onderzoeker Joris Piot nieuwe inzichten verzamelt (bijvoorbeeld in het TRS-model) en verenigingen inspireert in hun werken met vrijwilligers. Daarmee gaat een groep professionele jeugdwerkers en ondersteuners van jeugdwerkvrijwilligers in de praktijk aan de slag.

Na de eerste dag (dinsdag 20/2 op de campus in Heverlee) zoeken alle deelnemers in hun eigen organisatie uit hoe het nieuwe model kan werken. Op donderdag 15/3 (in OPEK in Leuven) wordt samen teruggekoppeld.

Alle details en je inschrijvingsformulier vind je hier

Volg hier het Facebookevent

 

Ga je ernaartoe? Laat ons dat even weten op jeugdwerkwerkt@ambrassade.be. We willen na deze dag graag enkele frisse ideeën of inzichten van jou, om hier te delen met anderen.

 

Locatie

Hogeschool UC Leuven-Limburg, campus SSH
Groenweg 151
Leuven, 3001

Organisator

UCLL
Website:
www.ucll.be