Staat een van deze momenten in je agenda? Laat ons dat even weten via jeugdwerkwerkt@ambrassade.be. Want we contacteren je erna graag, zodat je nieuwe inzichten ook met andere jeugdwerkers gedeeld worden.

Organiseer je zelf iets dat inhoudelijk superinteressant is binnen een van de vijf #jeugdwerkwerkt-thema’s? Mail ons dat ook, en we zetten ’t hier op de kalender!

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Studietrip: #Jeugdwerkwerkt in Helsinki

10 april - 13 april

Gratis, op enkele onkosten ter plaatse na

Hoe willen we de toekomst van het jeugdwerk? Op welke uitdagingen zetten we in, en hoe? Dat zoeken we uit in de aanloop naar het congres #Jeugdwerkwerkt. En voor inspiratie gaan we zelfs naar het buitenland, en jij kan mee, dankzij Erasmus+ Youth in Action.

In april gaan we op bezoek bij Allianssi Finland – zeg maar: De Ambrassade van Finland.  We leren en zien er de effecten en impact van jeugdwerk op kruispunten in het leven van jonge mensen, en hoe we die moeten uitleggen.

Bovendien sluiten we aan op de jaarlijkse jeugdwerkconferentie tijdens een tweedaagse cruise (!) en komen op de derde dag terug aan land om af te sluiten met een grondige denkoefening en debat.

Goed om weten: we willen deze trip kosteloos houden en gebruiken daarvoor een YIA-budget. Heb je interesse? Mail vóór 30 januari 2018 dit ingevuld kandidaatsformulier naar toon.vanotterdijk@ambrassade.be. Je inschrijving is dus onder voorbehoud. Of je een van de vier jeugdwerkers bent die meekan, laten we je weten op 2 februari 2018.

Gegevens

Begin:
10 april
Einde:
13 april
Kosten:
Gratis, op enkele onkosten ter plaatse na
Evenement Categorie:
Website:
https://ambrassade.be/nieuws/jeugdwerkwerkt-over-de-grens-stel-je-kandidaat-en-ga-mee-naar-berlijn-edinburgh-helsinki

Organisator

De Ambrassade
Website:
www.ambrassade.be