Staat een van deze momenten in je agenda? Laat ons dat even weten via jeugdwerkwerkt@ambrassade.be. Want we contacteren je erna graag, zodat je nieuwe inzichten ook met andere jeugdwerkers gedeeld worden.

Organiseer je zelf iets dat inhoudelijk superinteressant is binnen een van de vijf #jeugdwerkwerkt-thema’s? Mail ons dat ook, en we zetten ’t hier op de kalender!

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Studietrip: #Jeugdwerkwerkt in Edinburgh

20 maart - 23 maart

Gratis, op enkele onkosten ter plaatse na

Hoe willen we de toekomst van het jeugdwerk? Op welke uitdagingen zetten we in, en hoe? Dat zoeken we uit in de aanloop naar het congres #Jeugdwerkwerkt. En voor inspiratie gaan we zelfs naar het buitenland, en jij kan mee dankzij Erasmus+ Youth in Action.

Eind maart wordt een delegatie jeugdwerkers ontvangen door YouthLink Schotland, een ledenorganisatie die zo’n 100 organisaties – zeg maar: De Ambrassade van Schotland. We leren en zien er de effecten en impact van jeugdwerk op kruispunten in het leven van jonge mensen, en hoe we die moeten uitleggen.

YouthLink is kampioen in het onder woorden brengen van de uitkomsten en impact van jeugdwerk op het leven van jonge mensen. Vanzelfsprekend gaan we dus van hen dingen opsteken rond dit thema en hopen we te leren hoe we de positieve rol van jeugdwerk beter kunnen verwoorden en naar buiten brengen.

Goed om weten: we willen deze trip kosteloos houden en gebruiken daarvoor een YIA-budget. Heb je interesse? Mail vóór 30 januari 2018 dit ingevuld kandidaatsformulier naar toon.vanotterdijk@ambrassade.be. Je inschrijving is dus onder voorbehoud. Of je een van de vier jeugdwerkers bent die meekan, laten we je weten op 2 februari 2018.

Gegevens

Begin:
20 maart
Einde:
23 maart
Kosten:
Gratis, op enkele onkosten ter plaatse na
Evenement Categorieën:
,
Website:
https://ambrassade.be/nieuws/jeugdwerkwerkt-over-de-grens-stel-je-kandidaat-en-ga-mee-naar-berlijn-edinburgh-helsinki

Organisator

De Ambrassade
Website:
www.ambrassade.be