Brussels Talent on Stage

12 JUNI ’18 – AB BRUSSEL

Op 12 juni zit de AB in Brussel overdag vol met jong volk en andere jeugdwerkexperts voor het congres #Jeugdwerkwerkt. ’s Avonds zwaaien de deuren open voor Brussels Talent on Stage: jonge Brusselaars met wortels in het jeugdwerk tonen wat ze in huis hebben. Voor hét jeugdwerkfeest van 2018.

Inschrijvingen voor de guestlist zijn afgesloten. De AB Club zit nokvol!

LINE-UP

2 x Street Talent

19u

Brussels got talent! De Brusselse wedstrijd Street Talent zoekt op straat naar jongeren met talent. Dat dat werkt, tonen twee verrassende acts live. Gisteren nog op een pleintje, vandaag op het podium van de AB. Meer over Street Talent?

Lowkey Radio

19u45

Lowkey Radio is een hiphopcollectief uit Brussel. Zij weten wat beweegt in de hiphopwereld, en brengen daarvan enkele sterke staaltjes mee. Dat doen ze op radiozender Bruzz, en nu voor je neus.

Jay MNG

20u30

Je kan Jay MNG kennen van zijn freestyles op Bruzz of als finalist van De Nieuwe Lichting op StuBru. Waar de jury zijn ‘Op de maan’ omschreef als “een nummer dat jeugd kan samenbrengen”. wa weet ge nog van die …? Dat hij hard aan het werken is aan zijn eerste plaat.

Zwangere Guy

20u45

“Vier seizoenen, drie gewesten, twee ogen en een Zwangere Guy, atoom uit een vijfhoekig element dat vernieling zaait en harmonieus verbindt. Guy baart zorgen als een vroedvrouw, is getikt als een Rolex. De David Beekkant van het pleintjesvoetbal, blaast die toeters als een misthoorn, Scrabblekoning van de Brusselse Bas-class, James bond van de sans connerie. Jij niet ziet, wat is ie niet!”

 

Blu Samu

21u15

Blu Samu reist met jou langs hip hop, soul en funk. En door haar hoofd, zonder stoppen. Oorspronkelijk van Antwerpen, maar dankzij Le 77 in Brussel beland.

Supafly Collective

21u45

Vier vrouwelijke dj’s van Gent en Brussel, een kwartet zoals er geen tweede in België bestaat: Mikigold, Young Mocro, Fatoosan and Vaneeshua. Elk met hun wortels, stijl en skills maken ze feest. Speelden al ten dans op Couleur Café, Lokerse Feesten en Dour.

12 juni 2018
18u: deuren open
22u15: einde

Ancienne Belgique
Anspachlaan 110
1000 Brussel

Ticketprijs? Gratis!
Maar laat wel weten dat je komt.

Iedereen is welkom. Ook als je niet aan het congres deelnam. Ook als je niet uit het Brussels jeugdwerk komt. Breng al je jeugdwerkcollega’s, -vrijwilligers, -vrienden … mee!

Brussels Talent on Stage wordt in elkaar gestoken door JES Brussel, i.s.m. VGC Jeugddienst.